top of page

Om Nanna

Retorisk rådgiver, taletræner & foredragsholder

Jeg er født i Aarhus i 1984, mor til tre, tidl. ekstern lektor og nu censor i Retorik på Københavns og Aarhus Universitet og har 14 års erfaring som retorisk taletræner, ledelsesrådgiver og underviser.

Udover min selvstændige virksomhed som retorisk rådgiver er jeg medstifter og medejer af kontorfællesskabet Kompagnon på Kompagnistræde 6 i København.

Som en af de eneste retorikere i Danmark arbejder jeg specifikt med kvinders særlige vilkår på talerstolen og står bl.a. bag foredraget og kursusrækken Kvinde Kend Din Talegave.

Som cheftaleskriver i hhv. Uddannelses- og Forskningsministeriet og Miljø- og Fødevareministeriet har jeg skrevet flere hundrede taler på Slotsholmen for ministrene Jakob Ellemann-Jensen (V), Ulla Tørnæs (V), Esben Lunde Larsen (V), Mogens Jensen (S) og Lea Wermelin (S) og er vant til at rådgive og taletræne på både politisk og organisatorisk topniveau.

Som retorisk konsulent er jeg fast underviser i Kommunikation på Advokatuddannelsen under Advokatsamfundet, ligesom jeg bl.a. har holdt foredrag, undervist eller skrevet ledertaler for en række af Danmarks største private virksomheder og organisationer, herunder bl.a. Vestas, Nordea Asset Management, HK, BUPL, FOA, Lederne, Ørsted og Novo Nordisk.

Derudover optræder jeg ofte som retorisk ekspert i medierne, blandt andet som en del af panelet i Journalistens podcast Budskab og aktuelt i DR-programmet Ditte har en plan med skuespiller Ditte Hansen.

bottom of page