top of page

Foredrag & talks

Til inspiration, større events eller konferencer

Jeg elsker at holde foredrag og dele ud af min viden foran live-publikummer eller til online-events. Har I en særlig interesse, skræddersyr jeg gerne et foredrag til jer. 

 

Mine tre favoritforedrag er:

#1 Kvinde kend din talegave

Foredraget, der retter sig mod kvindelige ledere, talspersoner eller andre kvinder, der jævnligt tager bladet fra munden. For det kan godt være, at vi er nået langt med ligestillingen, men den er desværre ikke indtruffet på talerstolen – eller med andre ord: Videnskaben viser med al tydelighed, at køn fortsat spiller en helt afgørende rolle for ALLE publikummer, når de bedømmer en taler. Med udgangspunkt i min egen retoriske forskning samt en række andre kilder tager jeg livtag med kvinders særlige udfordringer og muligheder på talerstolen og giver helt konkrete redskaber til, hvordan alle kvinder kan få større succes som talere, ledere og frontfigurer i det hele taget.

#2 At tale er at lede

Foredraget, der ærligt & kærligt rusker op i ledelsesgruppen, direktionen eller bestyrelsens kommunikation og giver stof til eftertanke. For alle ledere taler. Men at tale effektivt kræver retorisk ledelse. Og det glemmer rigtigt mange chefer på afdelingsmødet, statusmødet eller fredagsorienteringen. Det resulterer i medarbejdere, der ikke hører budskabet, tjekker Facebook under bordkanten og planlægger aftensmaden, imens lederen kommer med alle sine vigtige “guldkorn”. Så hvordan får man medarbejderne til at lytte, huske og HANDLE på det, man siger? Det afslører jeg i dette foredrag, der giver kontant merværdi til enhver med medarbejderansvar.

#3 Styrk din gennemslagskraft

Hvad er det egentlig, der gør, at folk kan huske en taler efter præsentationen er slut? Hvad er vigtigst: Ord, krop eller stemme? Og hvordan kan enhver med enkle greb styrke sin personlige gennemslagskraft over for ethvert publikum? Efter dette foredrag går alle publikummer hjem med konkrete tricks til både ord, krop og stemme i rygsækken - klar til at få bedre resultater næste gang, de tager ordet.

bottom of page