Om Nanna

Jeg er født i 1984, mor til tre, ekstern lektor i Retorik på Københavns Universitet og har 14 års erfaring som retorisk taletræner, ledelsesrådgiver og underviser.

Som en af de eneste i Danmark har jeg forsket i kvinders særlige vilkår på talerstolen og står bl.a. bag foredraget og kursusrækken Kvinde Kend Din Talegave.

Som cheftaleskriver for fem ministre i hhv. Uddannelses- og Forskningsministeriet og Miljø- og Fødevareministeriet har jeg skrevet flere hundrede taler på Slotsholmen og er vant til at rådgive og taletræne på både politisk og organisatorisk topniveau.

Som retorisk konsulent er jeg fast underviser i Kommunikation på Advokatsamfundets landsdækkende advokatuddannelse, ligesom jeg bl.a. har trænet ledere og medarbejdere i en række af Danmarks største private virksomheder og organisationer, herunder bl.a. Vestas, HK, FOA, McDonald’s Danmark, Dansk Erhverv og Novo Nordisk.

Med mig får I sandheden at vide, men I får også en ambitiøs rådgiver, der er dedikeret til at gøre en forskel og hjælpe jer med at nå i mål – eller nå endnu længere.

Tag fat i mig her