Foredrag & talks

Jeg elsker at holde oplæg og dele ud af min viden om retorikkens mange redskaber, ledelseskommunikation, dansk og international politisk retorik, kropsprog og stemme – foran et publikum såvel som online.

Har I en særlig interesse, skræddersyr jeg gerne et foredrag til jer. Kontakt mig her, og lad os tale sammen om mulighederne.

Læs mere om mine tre favoritforedrag herunder:

#1 Kvinde kend din talegave

Foredraget, der retter sig mod kvindelige ledere, talspersoner eller andre kvinder, der jævnligt tager bladet fra munden. For det kan godt være, at vi er nået langt med ligestillingen, men den er desværre ikke indtruffet på talerstolen – eller med andre ord: Videnskaben viser med al tydelighed, at køn fortsat spiller en helt afgørende rolle for ALLE publikummer, når de bedømmer en taler. Med udgangspunkt i min egen retoriske forskning samt en række andre kilder afslører jeg hvilken vifte af forventninger og fordomme, de forskellige køn udløser hos vores modtagere. Jeg tager livtag med kvinders særlige udfordringer og muligheder på talerstolen og giver helt konkrete redskaber til, hvordan kvinder kan få større succes som talere, ledere og frontfigurer i det hele taget.

Se en kort version af foredraget afholdt på Zoom for TalkTown Festival her og læs mere om forskningen bag her.

Foredrag på Talk Town Festival 25.-26. september 2020

#2 At tale er at lede

Foredraget, der ærligt & kærligt rusker op i ledelsesgruppen, direktionen eller bestyrelsens kommunikation og giver stof til eftertanke. For alle ledere taler. Men at tale effektivt kræver retorisk ledelse. Og det glemmer rigtigt mange chefer på afdelingsmødet, statusmødet eller fredagsorienteringen. Det resulterer i medarbejdere, der ikke hører budskabet, tjekker Facebook under bordkanten og planlægger aftensmaden, imens lederen kommer med alle sine vigtige “guldkorn”. Så hvordan får man medarbejderne til at lytte, huske og HANDLE på det, man siger? Det afslører jeg i dette foredrag, der giver kontant merværdi til enhver med medarbejderansvar.

Holdes næste gang hos Inspired Beyond Babies i Aarhus d. 21. oktober 2020

At tale er at lede – foredrag hos Inspired Beyond Babies 21. oktober 2020.

#3 Tal dig til magten

Retorikken har altid været magtens redskab. Men det er også et redskab, vi alle sammen kan blive bedre til at bruge hver eneste dag, uanset om man er 16, 30 eller 89 år gammel. I dette underholdende foredrag afslører jeg retorikkens bedste og mest effektive hemmeligheder med masser er spændende eksempler fra talere som Mette Frederiksen, Donald Trump, Barack Obama, Greta Thunberg og mange flere. I foredraget fortæller og viser jeg konkret og enkelt, hvordan man flytter følelser, holdninger og magt med retorikkens kraft, hvad enten man er politiker eller leder, skoleelev eller debattør.

Holdes næste gang på Rejsby Efterskole 28. oktober 2020

Book dit foredrag her